Årsresumé 2014 - Oktober, November, December

Oktober - Umgicks mycket med tjejerna och vi hade tacosfredag hemma hos mig med Idoltittande. Jag avlsutade oktober med en tripp till Göteborg där jag hittade en del kläder.
 
November - Den 12 november flög jag och Anna upp till Stockholm för att kolla på Ed Sheeran i Globen. Detta var en av de finaste och mest minnersvärda kvällarna på året! Det var sådan stämmning och han körde alla mina favoritlåtar! Var så lycklig!
 
December - December var en månad som gick åt till att plugga, äta pepparkakor och bara vänta tills julen äntligen var här! Älskar julen på alla sätt och vis. Tycker det är så mysigt när hela släkten umgås med varandra. Så december var en bra avslutning på året.
 
Nu väntas 2015 och jag kan inte vara mer förväntansfull på vad detta nya året kommer erbjuda! Jag kommer fylla 18, har två konserter inbokade, kommer ta körkort(förhoppningsvis) och det kommer hända så mycket andra saker. Så 2015, be a good one! 

Årsresumé 2014 - Juli, Augusti, September

Juli - I Juli så spenderade jag de flesta av dagarna antingen på Öland eller i stugan och bara njöt av solen. Kommer ockå ihåg att det var så himla varmt i Juli och man kunde knappt vistas utomhus på vår baksida om det inte blåste samtidigt!
 
Augusti - Innan skolan började så åkte jag,pappa och min lillasyster ner till Malmö ett par dagar för en minisemester och vi åkte även över till Danmark en dag för att gå lite på stan där. Malmö är en sådan härlig stad tycker jag. Så mycket bra butiker, trevligt folk och god mat. Vi började också skolan så det blev lite fikahäng på stan efter skolan ibland. 
 
September - Denna månaden blev jag typ stamkund på Espresso House, vet inte hur många gånger jag var där! Det är ett så mysigt ställe att sitta och plugga på tycker jag och jag gick dit nästan varje dag som jag åkte tåget hem. Vi hade också en plätt-kväll hemma och det var så himla gott! Många av dagarna i September gick åt till plugg då det var så mycket i skolan. 
 
 

Årsresumé 2014 - April, Maj, Juni

April - Den riktiga värmen började komma och jag åt dem första svenska jordbubbarna på altanen! Fotade också några av dem bästa bilderna enligt mig i April och det var så många fina solnedgångar. 
 
Maj - Nu var det till och med så varmt att man kunde ligga ute och sola en stund efter skolan och jag hade nästan alltid en kall kaffe med mig ut. På något sätt kan jag inte dricka varmt kaffe när det är varmt ute... Vi hade också Jenny Challange i skolan och det var en av de värsta och bästa skoldagen på läsåret. Det var himla kul att göra något med klassen utanför skolan men att gå runt i långa svarta jeans, svart kavaj och converse i 5 timmar i skogen var ingen superbra upplevelse.
 
Juni - Började Juni med att fylla 17 år vilket firades med släkten hemma och ett par dagar efter det, det vill säga den 13-14/6 var det dags för att gå på konsert med One Direction! Detta var de två bästa dagarna på året! Det var sådan stämmning och dem är helt grymma och jag är så himla lycklig att jag kunde gå på båda konserterna! Efter det så var det dags för 10 dagar i Spanien! Tyvärr så blev jag sjuk andra dagen i hög feber och kunde inte åka med till stranden och sådär och blev inte frisk förens ett par dagar efter vi kommit hem. Men jag hade en mycket trevlig resa även om jag var så sjuk. Juni i helhet var den bästa månaden på året!